Anahtar Kelimeler: Geçmiş olsun ziyareti

Geçmiş olsun ziyareti

Geçmiş olsun ziyareti

Koronavirüs salgını nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşarak yeniden görevine dönen AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’e, İl Genel Meclis üyeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

PARTİDE ZİYARET ETTİLER

Geçtiğimiz haftalarda Koronavirüs salgınına yakalanarak tedavi gören AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, sağlığına kavuşarak yeniden başkanlık görevine döndü. Bu kapsamda AK Parti İl Genel Meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi Başkan Vekili Alper Özgü, Dağdelen’’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağdelen, bu süreçte kendisi ve ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

ON GÜN EVDE KALDI

Hastalığı kimden ya da nasıl kaptığını bilmediğini dile getiren Dağdelen, hastalık sürecinin zorlu bir süreç olduğunu söyledi. Çok fazla insanla bir arada olmasına rağmen maske ve temizlik kurallarına sonuna kadar uyduğunu söyleyen Dağdelen, “Nasıl oldu bende bilmiyorum. Eşime ve iki kızıma da geçti hastalık. 10 gün boyunca evde kaldık. 10 gün çocuklarımla beraber vakit geçirdim. 10 gün boyunca hiç mi sıkılmadık, sıkılmadık. Çünkü evimde ailemle birlikte oldum bu anlamda baktığımız zaman büyük bir fırsat oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Diğer yandan ise baktığımız zaman zor bir süreç. Allah bu hastalığa yakalanan herkese şifa versin.  Rabbim hiç kimseye böyle sıkıntı yaşatmasın. Çok dikkat etmemiz gereken bir süreç. Paylaşmamış olmama rağmen bütün şehir paylaştı. Ve bu bizim ne kadar sevildiğimizin bir göstergesi oldu. Bizim hatırımızı soran herkese teşekkür ederim. Hastalığın üç günü telefon susmadı. Hiç tanımadığım bilmediğim insanların dualarını aldık. Bu dualar şehirle ne kadar bütünleştiğimizin bir göstergesi olmuştur” dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli