?Geleceğe yönelik adımlar atılmalı?

?Geleceğe yönelik adımlar atılmalı?

?Geleceğe yönelik adımlar atılmalı?

Can´a önemli ziyaret

KEİPA Genel Sekreteri Asaf Haciyev, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Başkanı Ramazan Can´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 2016 yılı faaliyet çalışmalarının ele alındığı ziyarette konuşan Can, ?Geleceğimize yönelik en iyi adımları birlikte atmalıyız. Bu kapsamda da KEİPA´yı daha aktif hale getirmek için çalışmalar sergilemeliyiz? dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

KEİPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, KEİPA Genel Sekreteri Asaf Haciyev´i kabul etti. Milletvekili Can´ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Haciyev, yeni seçildiği görev için Can´ı  tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede KEİPA´nın 2016 toplantı takvimi ve gündemi ele alındı. Aynı zamanda KEİPA statüsünün güçlendirilmesine ilişkin deklarasyon metni görüşüldü. Can, TBMM olarak deklarasyona desteklerinin devam ettiğini söyledi.

ZİYARET HEYETİNE TEŞEKKÜR

Son dönemde KEİPA´nın iki önemli aktörü olan Rusya ve Türkiye arasında gerçekleşen hadiselerle ilgili fikir teatisinde bulunulmuş ve ilişkilerin eskiden olduğu gibi normalleşmesi adına geleceğe yönelik hangi adımların atılması gerektiği de değerlendirildi. Görüşmenin sonunda Can, yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

MECLİS BAŞKANI KABUL ETTİ

Yeni dönemde KEİPA´nın daha aktif bir örgüt olması için çok çalışacağını belirten Can, günün anısına hediye takdim etti. Daha sonra Haciyev, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tarafından Başkanlık Makamında kabul edildi.  Son olarak Başkan tarafından deklarasyonun imzalanmasıyla toplantı sona erdi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu