Anahtar Kelimeler: Geleneksel yürüyüş yapıldı

Geleneksel yürüyüş yapıldı

Geleneksel yürüyüş yapıldı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde geleneksel hale gelen 14. Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Dinek Dağı Yürüyüşü yapıldı.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz koordinesinde Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun da katılımları ile “14. Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Dinek Dağı Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüşe kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, il müdürleri, antrenörler, sporcular ve öğrenciler katıldı. Jandarma komandoların da eşlik ettiği yürüyüşte gençler zirvede dev Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posteri açarak renkli görüntüler oluşturdu. 

VALİ BİLGİ VERDİ

Yürüyüşe katılarak zirvede anı defterini imzalayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yıldönümü kutlamaları kapsamında ilimiz gençliği ve sporcularımızla beraber 1744 rakımlı Dinek Dağı zirvesinde dostlarımıza ve düşmanlarımıza birliğimizi dirliğimizi göstermek için bir araya gelerek tırmanışımızı gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin kuruluşunun bininci yıldönümünde de bambaşka coğrafyalarda, bambaşka zirvelerde yine Türk Gençliğiyle beraber kutlanması temennisiyle hep beraber Yaşasın Cumhuriyet diyoruz” ifadelerini kullandı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı