Genç avukat hayatını kaybetti

Genç avukat hayatını kaybetti

Genç avukat hayatını kaybetti

Trafik kazasında öldü!

Ankara-Kayseri karayolunda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparken aracının kontrolünü kaybeden avukat, yaşanan kazada hayatını kaybetti.

ÜZÜCÜ BİR HABER

Alınan bilgiye göre, Kayseri istikametinden Ankara istikametine seyir halindeki 06 ZZG 75 plakalı otomobili ile Kırşehir-Nevşehir il sınırında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan ve avukat olduğu öğrenilen Esra Demirbaş, kaybettiği direksiyon hakimiyeti sonrasında otomobilinin takla atması sonrası kaza yaptı. 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Esra Demirbaş´ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KUZUCU İLE ÇALIŞMIŞ

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Genç avukatın Kırıkkale Barosuna kayıtlı olduğu, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi´nde görev yaptığı öğrenildi. Esra Demirbaş´ın bir dönem Kırıkkale´de Avukat Yavuz Kuzucu ile birlikte çalıştığı da öğrenildi. Kaza ve vefat haberini duyanlar büyük üzüntü yaşarken, sosyal medya aracılığıyla ailesine taziye dileklerini ilettiler. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli