Anahtar Kelimeler: Gençler için fırsat

Gençler için iyi bir fırsat

Gençler için iyi bir fırsat

Gençler için iyi bir fırsat

Proje protokolü imzalandı

Ekonomik alanda çeşitli çalışmalar sergileyen Ticaret  ve Sanayi Odası,  geleceğin girişimcilerini yetiştirmek amacıyla  Valilik, Ahiler Kalkınma Ajansı, İş-Kur Müdürlüğü ortaklığıyla yeni bir projeye daha imza attı.

PROJE PROTOKOLÜ İMZALANDI

TR71 bölgelerinin  farklı alanlarda yatırım alması amacıyla çalışma gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Valiliğin, İş-Kur Müdürlüğü´nün ortaklığında yeni bir girişimcilik projesine imza attı. TSO binasında Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, TSO Başkanı Ekrem Gök, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve İş-Kur Müdürü Nazım Ulu ile birlikte projenin protokolü imzalandı. Projenin imzalanmasının ardından konuşma yapan Vali Yardımcısı Yıldız, kendi işini kurmak isteyenler için bu projenin büyük önem arz ettiğini söyledi. Valilik olarak bu tür projelerle her zaman yakından ilgilendiklerine dikkat çeken Yıldız, ?İmkanlar doğrultusunda çalışmaların ve girişimcilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah gençlerimiz sertifikalarını aldıktan sonra ekonomiye dayalı güzel işlere imza atar? dedi.

GENÇLER İÇİN İYİ BİR FIRSAT

Mart ayı itibariyle kursun başlanılacağını dile getiren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök ise;  ?Bizler bu şehirde bulunan ve ekonomiye katkı sağlayan insanlar olarak gençlerimizin de bu projelerden yararlanmasını istiyoruz. Çünkü evlerinde boş durarak ya da farklı hayaller kurmak isteyenlerin hayallerine ulaşmasına bizlerde yardımcı oluyoruz. Hep birlikte bu projeyi yürütmekten dolayı son derece mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim? şeklinde konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli