Gençler sabah namazında buluşuyor

Gençler sabah namazında buluşuyor

Gençler sabah namazında buluşuyor

 

Güzel uygulma

Gençlik ve Spor Bakanlığı Organizasyonu ile 81 ilde uygulanmakta olan ´´Gençler Sabah Namazında Buluşuyor´´ programı çerçevesinde Kırıkkaleli gençler, 18 Kasım Cuma günü Nur Camii´nde sabah namazında buluşacak.

ÇORBA İKRAMI OLACAK

2 Eylül´de gerçekleştirilen ve 10.000 gencin davete icabet ettiği sabah namazı buluşması, 18 Kasım Cuma günü tekrarlanıyor. Tüm Türkiye´de Yeniden ?Gençler Sabah Namazında Buluşuyor? Türkiye genelinde uygulanan projeyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, sabah namazı programının 18 Kasım 2016 Cuma  saat 06:00  Nur Camide gerçekleştirileceğini söyledi. Sadece gençleri değil tüm Kırıkkalelileri programa davet eden Ünlü, sabah namazı sonrasında da katılımcılara çorba ikramına bulunulacağını belirtti.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

İl Müdürü Ünlü, ?´Gençlerin manevi eğitimini destekleyerek milli birlik ve beraberlik duygularını canlı tutmak amacıyla gerçekleştirilen  bu gibi faaliyetlerle, gelecekte önemli görevlerde bulunacaklarına inandığımız gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin sosyal, kültürel, sportif ve milli değerler konusunda bilinçlenmeleri için adımlar atıyoruz. Tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli