“Gençlerimiz uyuşturucu ağına düşüyor”

“Gençlerimiz uyuşturucu ağına düşüyor”

“Çok büyük sorunlar var”

 

“Nüfus sürekli azalıyor”

“Gençler zor durumda”

“Ben Kırıkkaleli olarak hakkımı helal etmiyorum”

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti İl Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şehrin sorunları hakkında açıklamada bulunan Altınışık, Kırıkkale'nin büyük sıkıntıları olduğunu belirterek, Kırıkkale'nin nüfusunun her geçen gün azaldığını söyledi, gençlerin işsizlikten ve parasızlıktan uyuşturucu ağına düştüğünü belirtti.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yaptığı açıklamada "Bir muhalefet Partisi halkın sesidir biz sorunları anlatacağız. Her köşeye EDS var. Vatandaşlar artık EDS cezası ödemekten bıkmış durumda. Bu EDS'lerin derhal kaldırılmasını istiyoruz. 20 yıldır bu şehir AKP'nin elinde. Kırşehir’de nüfus artıyor Kırıkkale'de nüfus azalıyor.

NÜFUS AZALIYOR

5 yıla bakıldığında nüfus 10 bin düşmüş. Böyle giderse Kırıkkale'de milletvekili sayısı 2'ye düşecek. Bizlerde Kırıkkaleliyiz. Bizleri bir araya getirip neden bize bir şey sorulmuyor. Bu şehir hepimizin. Burası üniversite şehri. Bu şehirde sosyal alan yok. Şuanda Türkiye’de uyuşturucu satışında ve uyuşturucu kullanımında 2.sıradayız. Bu çocuklara sosyal alanlar oluşturmanız lazım. Bunlara çare bulunması lazım. Önemli olan insana değer vereceksiniz. Buradan vekillere sesleniyoruz.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Bu şehir neden küçülüyor. Bugün Kırıkkale'de 300'e yakın çocuk Çankırı’ya gidiyor. Bu şehirde her ev de bir sanayici var. 20 sene bu ülkeyi siz yönelttiniz. Bu şehir 10 bin düşmemeliydi. Ben Kırıkkaleli olarak  hakkımı helal etmiyorum. Bu şehre el atılmazsa gerekirse meydanlara ineceğiz. Benim gençlerim gece sokaklara inemez hale geldi'' dedi. Basın açıklamasına İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu