Anahtar Kelimeler: Gençlerle buluşma

Gençlerle buluşma

Gençlerle buluşma

Genç ASKON Kırıkkale Şube Başkan Akın Karataş, yönetim üyeleriyle bir araya geldi. ASKON’un yaptığı çalışmalardan bahseden Karataş, “ASKON kardeşliktir, ASKON vefadır” dedi.

BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale’nin ekonomi ve diğer alanda yatırım alması amacıyla çalışma gerçekleştiren ASKON, genç girişimcilerin de önünü açıyor. Bu kapsamda Genç ASKON Kırıkkale Şube Başkan Akın Karataş, yönetim üyeleriyle bir araya geldi. ASKON’un yaptığı çalışmalardan bahseden Karataş, “ASKON kardeşliktir, ASKON vefadır” dedi. Karataş, “Genel Başkanım Abdullah Uçan'a ve değerli ASKON Kırıkkale şube Başkanım Savaş Geyik başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Bugün, burada Başkanlık emanetini taşımaktan gurur duyduğum Genç ASKON Kırıkkale şubemizin üye hasbihal toplantısını gerçekleştiriyoruz.

 

PROJELER ÜRETİLECEK

ASKON kardeşliktir, ASKON vefadır, ASKON medeniyet davasıdır, ASKON ezel ebed hep birlikte yürümektir. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bugün burada meselesi Türkiye olan davanın takipçileri ile bir aradayız. Bugün, iş görüşmeleri ve kaynaşma programı aracılığıyla, birbirimizi daha yakından tanıma ve işbirliği potansiyelimize odaklanma fırsatı yakalayacağız. Bu etkinlik, sadece kişisel bağlarımızı güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacak somut projelerin temellerini atacak.”

 

BİLGİ VERİLDİ

İş dünyasında başarılı olmak, elbette kişisel çabalarımızı gerektirir. Ancak gerçek başarı, ortak hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmaktan geçer. İşte bu nedenle, bugün burada bir araya geldik. Güçlü bir ağ oluşturmak ve işbirliği yapmak, hem şirketlerimiz hem de ülkemiz için büyük bir değer yaratmanın anahtarıdır. Genç ASKON Kırıkkale şubemizin hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı