Anahtar Kelimeler: Gizli kapaklı hesabım olmadı

?Gizli kapaklı hesabım olmadı?

?Gizli kapaklı hesabım olmadı?

?Gizli kapaklı hesabım olmadı?

Atalay´dan zehir gibi açıklamalar!

Kimleri kastetti!

?Namussuzun, şerefsizin

onursuzun karşısında olacağım!?

İl Genel Meclisi eski başkanı Şerafettin Atalay seçim öncesi yaptığı konuşmada ?Herkes bu görevi layık ile yaptığımı dile getirdi. Bu beni son derece memnun etti. Elimden geldiği kadar herkes ile birlikte beraber şehrimize hizmet için başkanlık yaptım. Tüm karaları oy birliği ile çıkardık? dedi. Atalay zehir gibi açıklamaları ile dikkat çekti.

HİÇBİR ŞAİBEYE BULAŞMADIM

Atalay seçim öncesi yaptığı konuşmada, ?Seçim öncesi gerekli çalışmaları ve görüşmeleri yaptım. Ben meclis başkanıyım ben ne dersem o olacak demedim. Hiçbir yere gidip ben meclis başkanıyım kararları bana soracaksınız, burada ne ihale var bu ihaleyi şu tanıdığıma bu tanıdığıma vereceksiniz demedim.  Bunu kimse bana diyemez. Biz hizmet etmeyi kendimize düstur edindik.  Şehirde ne varsa köyde de aynı olsun istedik. Kaynaklarımız kıttı, zengin bir il değiliz.  20 trilyon kredi için başvuru yaptık. Susuz köyümüz yok, sıkıntılı olan köylerimiz ver.  Ben hiçbir zaman hesap içinde al takke ver külah içinde olmadım. Herkesle açık şekilde konuştum. Oy veririm diyen de oldu vermem diyen de. Ben herkese teşekkür ediyorum.

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Ama bir grup var ki hem yüzüme gülüyor hem kazık atıyor. Ben dürüst düzgün insanların da siyaset yaptığını göstermek için varım. Bana herkes çok dürüstsün sen yapamazsın diyorlar. Bu siyaseti kim yapacak? Temiz insanlar yapacaksa temiz insanların yanında olalım. Hiçbir şaibeye bulaşmadım bulaşmayacağım. Siyasette bu halimle var olmaya devam edeceğim.  Temiz insanların bu işi becereceğine inanıyorum. Hırsızlık, yolsuzlukla adıyla anılan kişilerin karşısında dururum, durmaya da devam edeceğim. Kimse de beni bu yoldan çeviremez. Biz tek aday olarak seçime girmek istedik. Bölen olmamak için ben aday olmuyorum. Namusum, şerefim ile adaylıktan çekiliyorum. Namussuzun, şerefsizin, onursuzun da her zaman karşısında duracağım? dedi.

HEP BİRLİKTE YAPTIK

Atalay  ?Bundan iki sene önce yine böyle coşkulu kalabalıkla il genel meclisi başkanlık seçimimizi yaptık. Bu meclis başkalığı seçiminde de başkan olarak seçildim. İki yıldır sizler için elimden gelen bütün gayreti gösterdim. Elimden geldiğince meclis üyesi arkadaşlarımın tamamıyla iktidar ve muhalefet ayrımı yapmaksızın tamamıyla birlikte beraber şehrimizde başkanlığı yürütmeye gayret ettim. Yapacağımız yatırımları her zaman birlikte istişare ederek kararlaştırdık. Hiçbir zaman ben meclis başkanıyım, ben ne dersem o olur söyleminde olmadım? diye konuştu.

NEDEN ADAY OLMADI?

Atalay, ?Biz neticesinde köylere hizmet götürüyoruz. Şehirde bir vatandaş hangi imkanlara sahipse köylü de aynı imkanlara sahip olsun. Kaynaklarımız fazla değildi, bunu biliyorduk. Maalesef zengin il değiliz. Genel bütçeden gelen kaynaklarla bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Geçmiş dönemde 200 kilometrelik kaliteli asfalt yapma çabasında olduk. Kanalizasyonda eksiklerimiz vardı. Bu iki yıl içinde 20 tane kanalizasyon tesisi yaptık. 20 köyde kilit parke çalışması yaptık? şeklinde konuştu.  Atalay, partide ikilik oluşturmamak için aday olmadığını, her zaman siyasette olacağını ve dürüst siyaset yapacağını belirtti.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı