Anahtar Kelimeler: Göçer örnek davranış

Göçer´den örnek davranış

Göçer´den örnek davranış

Göçer´den örnek davranış

Okul ziyaretinde bulundu  

Seçildiği günden beri Kırıkkale´den bir an olsun Kırıkkale´den kopmayan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, okulların açıldığı ilk gün de her zaman olduğu gibi çocuğunun elinden tutarak sınıfına kadar götürdü.

KIZININ OKULUNU DEĞİŞTİRMEDİ

7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili seçilen Seyit Ahmet Göçer, seçildiği günden beri farklı bir milletvekili profili çizmeye devam ediyor. Alışılmışın dışında, Kırıkkale´den taşınmayan Göçer, her türlü maddi imkâna sahip olmasına rağmen, Kırıkkale Tınaz İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi olan kızı Aybüke´yi okulundan ve öğretmeninden ayırmayarak aynı okulda devam etmesini sağladı.

?BEN DE BU SOKAKLARDA YETİŞTİM?

Okulun ilk gününde her yıl olduğu gibi çocuğunu kendisi okula götüren Göçer, Kırıkkale´nin uzun yıllardır özlediği milletvekili olduğunu her fırsatta ispatlamaya devam ediyor. Kendisinin de bu sokaklarda yetiştiğini vurgulayan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?Bir Kırıkkale Milletvekili olarak bu şehrin her açıdan en iyi seviyelere gelmesi için çalışmak ve bu çalışmalarımızın meyvesini de halkımıza ilk biz göstermek zorundayız. Kırıkkale´mizin okulları da, öğretmenleri de başımızın tacıdır. Onlara çocuklarımızı emanet ederken gözümüz asla arkada kalmaz? diye konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli