Anahtar Kelimeler: Göçer teşekkür etti

Göçer teşekkür etti

Göçer teşekkür etti

Göçer teşekkür etti

Tebrikleri kabul ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer hafta sonu yapılan kongrede Merkez Yürütme Kuruluna seçilmesinden dolayı kendisini tebrik eden herkese teşekkür etti. Göçer, MHP yönetimine girmiş olmasından dolayı tebrikleri kabul ediyor.

MYK üyesi seçildi

Hafta sonu yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 11 Genel Kurulunda Milletvekili aday adayı olan Seyit Ahmet Göçer sürpriz bir şekilde Merkez Yürütme kuruluna seçilmişti. Göçer, bu önemli gelişmenin ardından tebrikleri kabul ediyor. Bir çok kişinin Göçer'i tebrik ettiği gözleniyor. Seçilmesinin ardından tüm tebrikleri kabul eden Göçer önceki gün sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Göçer teşekkür etti

Göçer mesajında 21.03.2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz MHP 11.olağan kurultayımızda Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin takdiri ile Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçildim. Kırıkkale il,ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine,çok Kıymetli hemşerilerime, ülküdaşlarıma, ağabeylerime, ablalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma, Bozkurtlara, Asenalara şahsıma göstermiş oldukları teveccühden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı