Anahtar Kelimeler: Görmez tebrik ziyareti

Görmez´e tebrik ziyareti

Görmez´e tebrik ziyareti

Görmez´e tebrik ziyareti

Ziyarette bulundular

2010 yılından bu tarafa Diyanet İşleri Başkanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Görmez, 5 yıllık görev süresinin dolmasından dolayı geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle birlikte yeniden Diyanet İşleri Başkanlığına seçildi. Yeniden aynı göreve seçilen Diyanet İşleri Başkanı Görmez´e Kırıkkale´den tebrik ziyareti gerçekleşti.  

VALİ PLAKET VERDİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez´e, Diyanet İşleri Başkanlığına yeniden atanmasından dolayı Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve İl Müftüsü Bekir Gerek ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Atalay tarafından yeni görevine başlama nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Nur Camii´nin yapımına vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı Diyanet İşleri Başkanımıza Nur Camii armalı bir plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

EN ÖNEMLİ ESER OLDU

Kırıkkale heyeti, Diyanet İşleri Başkanı Görmez´i Nur Camii´nde bir Cuma günü hutbe okumak üzere Kırıkkale´ye davet etti. Heyet ayrıca, Kırıkkale´deki Din Hizmetleri hakkında bilgi verildi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de, Nur Camii´nin ve Külliyesinin ülkemizin en önemli eserlerinden biri olduğunu vurgulayarak Kırıkkale´ye bir şehir kimliği kazandırdığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı