Anahtar Kelimeler: Gözdağı veriyorlar

?Gözdağı veriyorlar!?

?Gözdağı veriyorlar!?

?Gözdağı veriyorlar!?

CHP´den son gelişmelere tepki

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na hakaret edilmesi ve mermi bırakılmasının ardından CHP il Başkanı Ahmet Önal açıklama yaptı. Önal yaptığı açıklamada, ?Mafya vari bir davranışla Genel Başkanımıza gözdağı vermeye çalışan bu gafillerin amacı Sayın Genel Başkanımızı cenaze töreninde hedef göstermek, onu açıkça ölümle tehdit etmektir? dedi.

SALDIRI HAKKINDA AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırı ve bırakılan merminin ardından  CHP il Başkanı Ahmet Önal açıklama yaptı. Parti il binasında gazetecilerle bir araya gelen Önal yapılan olayın yanlış olduğunu ifade etti. Önal burada yaptığı açıklamada ,  Sayın Başbakan ve Bakanların hemen önünde önce saldırılmış, hakaret edilmiş, partimizin çelengi parçalanmış, ardından kendisine bir kurşun bırakılmıştır. Mafya vari bir davranışla Genel Başkanımıza gözdağı vermeye çalışan bu gafillerin amacı Sayın Genel Başkanımızı cenaze töreninde hedef göstermek, onu açıkça ölümle tehdit etmektir. Başbakanın ve bakanların önünde mermi çekirdeği bırakarak Genel Başkanımızı tehdit edenler, aslında ülkemizin güvenliğinin ne boyutta olduğunu gözler önüne sermişlerdir? şeklinde konuştu

ÜLKEMİZ ATEŞ ÇEMBERİNDE

Önal, ?Ülkemizi ateş çemberine çevirenler, yanlış dış politikaları ile etrafımızda dost ülke bırakmayanlar, her gün ülkemizin bir yerinde patlama olurken buna önlem bulamayıp sanal gündemlerle halkı oyalamaya çalışanları çok iyi biliyoruz ve onları tanıyoruz. Her ortamda terörü lanetleyen, terörü insanlık suçu olarak gören ve terörle mücadele konusunda hükümete açık çek veren Genel Başkanımıza yapılan bu saldırıyı dahi engelleyemeyenlerden ülke güvenliğini sağlamalarını beklemek en hafif dille saflık olacaktır. Buradan Genel Başkanımızı ölümle tehdit eden, bu korkak ve gafillere sesleniyoruz: Şehitlerimize kelle diyenlere, Bölücübaşı Abdullah Öcalan´a sayın diyenlere, Oslo´da PKK´lılarla pazarlık yapanlara, açılım yapıyoruz deyip Ülkemizi teröristlerle dolduranlara, şehirlerimizi patlayıcı depolarına çevirenlere, Valilere yazılı talimat vererek askeri operasyon yapılmasına engel olanlara, Diyarbakır da Barzani´yi kahraman ilan edenlere, teröristlerin ayağına gidip çadır mahkemeleri kuranlara, hiç tepki gösterdiniz mi? ifadelerine yer verdi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu