Güçlü bir iktidara ihtiyacız var”

 Güçlü bir iktidara ihtiyacız var”

Güçlü bir iktidara ihtiyacız var”

Ilıcan'dan seçim açıklaması

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Ömer Faruk Ilıcan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Neden aday olduğuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti aday adayı Ilıcan Kırıkkaleli hemşerilerimiz bilmeli ki adaylık kararımızdaki tek ve olmazsa olmaz hesabımız Ak Parti davasında ülke genelinde güçlü bir iktidar çıkması için yapabileceğimiz her şeyi yapmaktır” diye konuştu.

Başarıya ulaşılacak

Kırıkkale`ye getirilebilecek hizmetler ancak ülke genelindeki güçlü bir iktidarla mümkün olabileceğini söyleyen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Ömer Faruk Ilıcan İşte bu sebepten davaya ve davanın sahiplerine ülke genelinde destek verebilmek için mücadele etmeliyiz. İnanıyorum ki başarıya ulaşacağız .İşte o zaman Kırıkkale`ye ve Kırıkkaleli`ye getirilemeyecek bir hizmet yoktur. Dün olduğu gibi bugünden sonrada bu dava yolunda hizmet eden ve gücünü Kırıkkale`de ki davanın sahiplerinden yani Kırıkkale halkından alan Kırıkkale`nin meclisteki temsilcileri Kırıkkale`ye hizmet için yarışacaklardır. Eğer bugün ki Kırıkkale temsilcileri ve Kırıkkale halkı bu görevi bize verirlerse bilinsin ki Kırıkkale`ye hizmet nasıl gelir? Kırıkkaleli`ye imkan nasıl açılır ? ve Kırıkkale`nin gücü davanın sahibi ve milletin adamının yanında nasıl temsil edilir ? Bu soruların cevapları tüm Türkiye nezdinde gösterilecektir Allah`ın izniyle” ifadesini kullandı.

Mücadele edilecek

Ilıcan Bize düşen vazife Kırıkkale'de ki davaya inanmış Ak zihniyetin elini sıkı sıkıya tutarken davada uzak kalmış dava izah edilememiş Kırıkkaleli hemşehrilerimize de davayı anlatmak davayı izah etmek ikna etmek ve o kıymetli hemşehrilerimize de elimizi uzatmak olmalıdır. Bütün bunları samimiyetle yaptığımızda inanmalıyız ki Kırıkkale davaya vazifesini yapmış olacak ve borcunu ödemiş olacaktır .Bundan sonrası da Kırıkkale`ye ve Kırıkkaleli`ye davanın iktidarın yapabileceklerini Kırıkkale adına istemektir ve biz kıymetli hemşehrilerim hakkımız olduğuna inandığımız hizmetleri nasıl alınacaksa öyle alabilmek için mücadele edeceğiz Allah`ın izniyle. Bundan sonrası Allah'ın takdiridir” dedi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli