Anahtar Kelimeler: “Gücümüzü koruyoruz”

Gücümüzü koruyoruz”

 Gücümüzü koruyoruz”

Gücümüzü koruyoruz”

Ramazan Can basın toplantısı yaptı

Ak Parti Milletvekili Ramazan Can Halk günü etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle b.ir araya gelen Can çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Can yaptığı açıklamada, Parti Olarak bu seçimde de gücümüzü koruyoruz” dedi

47 GÜNDÜR ALANLARDAYIZ

Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ramazan Can halk günü etkinliği kapsamında gazetecilerle bir araya geldi. Parti binasında gazetecilere açıklama yapan Can, Son günlere yaklaştık son virajdayız yaklaşık 47 gündür alanlardayız. Teşkilat seçim işlerimiz tüm birimimiz girilmedik yer bırakmadık. Gücümüzü artırarak devam ediyor ve Ankara'ya güçlü gideceğiz4 bin 650 kilometre alanda ilçe köy merkez güzel bir seçim startı vermiştik ve çalışmalar yapıyoruz güzel bir dönem geçiriyoruz diğer partilerle hiçbir sıkıntımız olmadı medeni bir şekilde seçim sona erecek ve çıkacak soruca herkes saygı duyacak” ifadelerini kulandı.

MUHALEFETLE KARŞILAŞAMADIK

Köy yolları hakkında da açıklama yapan Can , Dolu birkaç yerde etkili oldu. Bu yıl rekolte fazla olmasını bekliyoruz bazı köy yolları bozuldu bu yolların ödenekleri çıktı havaların ısınması ile bu çalışmalar başlayacak.  Kırıkkale'de Ak Parti'ye güven devam ediyor. Bir önceki döneme göre arazi yine iyi yine 3-0 olacak insanlarımızda bir sessizlik var bu sessizlik bizden yana biz birçok çalışma yaptık ama muhalefetle karşılaşamadık” diye konuştu.

PAZAR GÜNÜ GÖRECEĞİZ

Can yaptığı açıklamada, Sandıkları dolduracağız. Mitingin organize işi mesai saatleri içinde miting yaptık o saatler ve gün itibari ile coşkulu bir mitingdi. Erken saatlerde çekilen fotoğraflar ile sosyal medyada paylaşım yapıyorlar.  Pazar günü millet cevap verecek. Pazar günü kim güçlüydü göreceğiz, geçmiş yıllarda hep bunları yaşadık 2-1 olacak 1-1-1 olacak bunlar her seçimde yorumlanıyor yerel seçimde Pekdoğan alır dediler ama Saygılı en yüksek oyu aldı, ben bardağın dolu tarafına bakarım. Ama her seçimde biz güzel sonuç alıyoruz” şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli