Anahtar Kelimeler: Güler misin ağlar mısın?

Güler misin ağlar mısın?

Güler misin ağlar mısın?

Aynen böyle demiş: “Söz verdiğimiz her şeyi yaptık”

 

Hele lafa bak hele…

“Söz verdiysem tutarım…”

 

Ne söz vermiş de ne yapmış?

 

Sosyal medya yıkılıyooor…!

 

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Erol Üneşi'nin organizesinde vatandaşlarla bir araya gelirken, buradaki bir açıklaması çok dikkat çekti. 

 

HANGİSİNİ YAPMIŞ?     

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Erol Üneşi'nin organizesinde vatandaşlarla bir araya gelirken, buradaki bir açıklaması çok dikkat çekti.  Yaptıkları ve yapacakları çalışmalarını anlatan Saygılı, “Bugüne kadar ne söz verdiysek hepsini tuttuk” dedi. Saygılı’nın bu açıklamalarını duyan ve gören bir çok kişi, “Kırıkkale’nin durumunu bilmesek vatandaşa inanacağız. Alt yapı berbat, su kesik, şehir pis kokuyor, temizlik iyi değil. Koca bir köy gibiyiz. Söz verdiği projeleri gerçekleştirmedi. Bırakın projeleri susuz bu şehir susuz. Altı yapı bozuk. Normal servis hizmeti bile alamıyor bu şehir. Yani buna gülelim mi ağlayalım mı? Meydan dedi yapmadı, Ardiyeciler Sitesi dedi yapmadı. Kaletepe dedi yapmadı. Çoruhözü Deresi dedi yapmadı. Daha sayalım mı? Ne söz vermiş de yapmış?” diyor.

 

“SÖZ VERDİYSEM TUTARIM”

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Erol Üneşi'nin organizesinde vatandaşlarla bir araya gelirken, yaptıkları ve yapacakları çalışmalarını anlatan Saygılı, “Bugüne kadar ne söz verdiysek hepsini tuttuk. Ben tutamayacağım sözü vermem. Söz verdiysem tutarım” dedi. Kırıkkale’nin her alanında önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Saygılı, “Bizler Kırıkkale için büyük mücadele sergiledik. Ekonomi, eğitim, sağlık yatırımları başta olmak üzere birçok alanda şehrimize önemli yatırımları sunduk” dedi. 

 

BAŞARILI BELEDİYECİLİK…!

1 Nisan itibariyle Kırıkkale halkını yeniden AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını ifade eden Saygılı, “Bizler vatandaşlarımıza güveniyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ve görev süremiz öncesi halkımıza ne söz verdiysek tuttuk. İnşallah Kırıkkale’nin yarınlarına güzel eserler bırakmak ve şehrimizi geleceğe daha büyük şekilde taşımak amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın yanındaydık, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

PARTİLİLERİ ELEŞTİRİYOR

Saygılı’nın ilk dönemi ve ikinci dönemi dahil söz verdiği bir çok projeyi gerçekleştirmediğini herkes biliyor. Ancak buna rağmen bu şekilde konuşuyor olması da dikkat çekici bulunuyor. Kendi partilileri bile artık kendisini aleni şekilde eleştiriyor. Sosyal medyada partinin önemli isimlerinden İbrahim Arslan ve Mustafa Erdal’ın paylaşımları, belediye ilgili bazı açıklamalara yaptıkları yorumlar dikkat çekerken, Saygılı’ya büyük tepki gösteriliyor. Saygılı’yı artık kendi partilileri eleştirirken, muhalefete gerek olmadığı gözleniyor. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı