Anahtar Kelimeler: Gürpınar program yapıldı

Gürpınar´lı program yapıldı

Gürpınar´lı program yapıldı

Gürpınar´lı program yapıldı

Keskinli hanımlara hayatlarını

kolaylaştıracak yatırımlar anlatıldı

 

 

 

AK Parti Teşkilatı 2 Haziran seçimleri öncesinde hanımlara yönelik çok özel bir program düzenledi. Kırıkkaleli ünlü TV sunucusu ve programcısı İkbal Gürpınar´ın katılımı ile Keskinli hanımlara önümüzdeki dönemde hayatlarını kolaylaştıracak yatırımlar anlatıldı.

 

HANIMLARA BİLGİLER VERİLDİ

AK Parti Teşkilatı´nın 2 Haziran Keskin seçimleri için çalışması devam ediyor. Seçime sayılı günler kala ilçede Keskinli hanımlara yönelik çok özel bir program gerçekleştirildi. Kırıkkaleli ünlü TV sunucusu ve programcısı İkbal Gürpınar´ın katılımı ile Keskinli hanımlara önümüzdeki dönemde hayatlarını kolaylaştıracak yatırımlar anlatıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen´in de katıldığı programda hanımlara hayatlarını kolaylaştıracak doğalgaz, içme suyu ve diğer yatırımlar konusunda bilgiler aktarıldı.

 

DAĞDELEN TEŞEKKÜR ETTİ

Hanımların büyük ilgi gösterdiği programla ilgili bilgi veren İl Başkanı Dağdelen, ?Keskinli Hanım kardeşlerimiz mübarek günlerde bizleri hiç yalnız bırakmadı. Bugün bir kez daha bir araya geldik. Keskin ilçemizde önümüzdeki dönemde yapılacak hizmet ve yatırımları anlattık. Hanım kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak doğalgaz, içme suyu ve istihdam müjdesini paylaştık. Bu vesile ile programa büyük emeği geçen İkbal Gürpınar Hanımefendiye de teşekkür ediyorum? dedi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli