?Güzel bir eğitim kurumu oluşturduk?

?Güzel bir eğitim kurumu oluşturduk?

?Güzel bir eğitim kurumu oluşturduk?

Şahin, yeni eğitim kurumunu anlattı

Hafta sonu açılışı yapılan TC Milli Eğitim Bakanlığı TÜKÇEV Özel Temel Bilim Özel Eğitim Kursu hakkında bilgi veren TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin kurumun özelliklerini ve kuruluş amacını anlattı.

BİR KAÇ İY İÇİNDA HAZIRLANDI

Kırıkkale´de eğitim kurumlarının yeniden şekillendiğini ve kendilerinin de TÜKÇEV olarak eğitime yönelik bir yatırıma giriştiklerini söyleyen Vakıf Başkanı İlhan Şahin, ?Biz bu yola Mart ayında çıktık. Önce bir planlama yaptık. İki hafta içinde genel merkezimize raporumuzu sunduk. Genel Başkanımız Aziz Sökmen ve yönetim kurulu üyeleri eğitim kurumu raporumuzu çok beğendiler. Hemen bir yer arayışına başladık. Yerimizi tuttuk, iç donanımlarını kullanışlı hale getirdik. Birkaç ay içinde bu çalışmaları yaparak, bugün açılışa hazır hale getirdik? dedi.

KENDİ SORU BANKASI OLACAK

Burada eğitim ve öğretimin yanı sıra vatansever, devletine ve milletine bağlı gençler ve yeni nesiller yetişeceğini söyleyen Şahin, ?Biz burayı bir pilot çalışma olarak görüyoruz. Bu çalışmanın kapsamı daha da genişleyecektir. Bunun için de bir takım düşüncelerimiz ve planlarımız var. Burada 400 civarında öğrencimiz eğitim ve öğretim görecektir. Güzel bir eğitim kadrosu oluşturduk. Velilerimiz ile sürekli iletişim halinde olacağız. Akıllı bina tasarladık. Velilerimiz isterlerse internet üzerinden çocuklarını ve dersleri bile takip edebilecekler? dedi. Şahin eğitim kadrosunun Kırıkkale´nin seçkin ve marka olmuş isimlerinden oluştuğunu, kendi yayınları ve soru bankasını oluşturmuş bir eğitim kurumundan bahsettiklerini de sözlerine ekledi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli