Anahtar Kelimeler: Güzel Bir Gelişme

Güzel Bir Gelişme

Güzel Bir Gelişme

Güzel Bir Gelişme

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Anjiyo Ünitesi artık gündüzleri değil yedi gün yirmi dört saat hizmet veriyor. Toplam 6 Kardiyoloji Uzman Hekim kadrosu ile 2015 yılı ilk üç ayında 460 hastaya anjiyo yapıldığı, bu hastalardan 50'sine ise By-Pass kararı alındığı açıklandı.

Önemli Bir Gelişme

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde kardiyoloji bölümü ful mesai çalışıyor. Bölümde hem anjiyo ve hem de By-Pss operasyonları yapılıyor. Başhekim Tekin Akça yürütülen çalışmalar konusunda şu bilgileri verdi ve Anjiyo ekibi resmi tatil günleri de dahil olmak üzere hizmette sınırları ortadan kaldırmıştır. Bu durum Kırıkkale'miz için büyük önem arz ederken İç Anadolu Bölgesinde de parmak ile gösterilen hastaneler arsında hak ettiği yerini aldı” dedi. Anjiyo alanında gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sonrası hastaları ziyaret ederek durumlarını değerlendiren, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça yaptığı açıklamada, Hastanemizde hasta memnuniyeti için hep birlikte kendi imkanlarımızla gereken tüm müdahaleleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalar Sürecek

Akça, bu başarılı operasyonlardan sonra memnuniyeti dile getirerek tüm Kardiyoloji doktorlarına, anjiyo ekibi çalışanlarına ve Koroner Yoğun Bakım Servisi hemşirelerine, sağlık memurlarına ve personeline teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Konu hakkında Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı bu tür özellikli operasyonların Kırıkkale de yapılmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek vatandaşların teşhis, tedavilerinin en iyi şekilde yapılması için gerekli gayreti göstereceklerini söyledi. Bu başarılı operasyonlar sonucunda Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Tekin Akça, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Emin Demir, Koroner Yoğun Bakım Servisini gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli