Anahtar Kelimeler: ALBAYRAK UZEL Destek Oldu

ALBAYRAK Ve UZEL Destek Oldu

ALBAYRAK Ve UZEL Destek Oldu

ALBAYRAK Ve UZEL Destek Oldu

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, önceki gün Bahçelievler ve Kaletepe Pazarlarını gezdi, Altınışık´a Ali Koç Uzel ve Kemal Albayrak ziyaret ederek destek oldu.

 

PAZAR ZİYARETİNDE BULUNDU

Hafta sonu ziyaretlerinin yanı sıra pazar gezilerine de çıkan Bülent Altınışık Kaletepe ve Bahçelievler Pazar yerlerini gezerek burada hem vatandaşlar ve hem de esnaflarla görüşme imkanı buldu. Ziyaretler konusunda bilgi veren Altınışık, ?Kırıkkale Bahçelievler ve Kaletepe pazar esnafı ve vatandaşla sohbet ederek seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye İYİ olacak, Kırıkkale İYİ olacak? dedi.

 

UZEL VE ALBAYRAK ZİYARETİ

Bu arada Altınışık´a iki önemli isimden de destek geldi. İş Adamı Ali Koç Uzel ve eski Milletvekili Kemal Albayrak, Altınışık´a destek ziyaretinde bulundular. Her iki isim de kalabalık bir toplulukla Altınışık´ın seçim bürosuna kadar yürüdü ve gövde gösterisi yaptı. Seçim bürosunda Altınışık ve partililerle sohbet eden iki isim İyi Perti´ye desteğini göstermiş oldu.?

 

İKİ İSİM DESTEK OLACAK

Bu iki ismin ziyareti konusunda bilgi veren ve kendilerine teşekkür eden Bülent Altınışık, ?Kırıkkale eski Milletvekilimiz Sayın Kemal Albayrak ve İş Adamı Sayın Ali Koç Uzel bey´e tarafıma ve Partimize göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyorum. Kırıkkale İYİ olacak? dedi. Uzel ve Albayrak´ın verdiği bu görüntülü mesaj ile de nerede saf tuttukları belli oldu. İki isim de İyi Parti´ye destek olacaklar.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu