Anahtar Kelimeler: Düzene Teslim Etmeyeceğiz

?MHP´yi Düzene Teslim Etmeyeceğiz?

?MHP´yi Düzene Teslim Etmeyeceğiz?

?MHP´yi Düzene Teslim Etmeyeceğiz?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, ?Kutlu Anadolu Yürüyüşü´ kapsamında Kırıkkale´ye geldi. Salon toplantısında katılımcılara seslenen Oğan ?Ülkücü hareketin tabanı eriyor diyenlere diyorum ki! ?Ülkücü hareketin tabanı değil tavanı erimiştir? diye konuştu.

 

Gitmediğin Yerde Sizin Değildir

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan ?Kutlu Anadolu Yürüyüşü´ kapsamında Kırıkkale´ye gelerek salon toplantısına katıldı. Partililer tarafından Hanedan Petrolde karşılanan Genel Başkan Adayı Oğan, konvoy eşliğinde şehir merkezine gelerek salonu dolduran kalabalığa seslendi. MHP´nin olağan üstü kurultay talebi için imza veren Şevket Özsoy ve Yavuz Kuzucu´nun da hazır bulunduğu toplantıda katılımcılara seslenen Genel Başkan Adayı Oğan ?Ülkücü hareketin tabanı eriyor diyorlar. Bende onlara diyorum ki şu salon gösteriyor ki ülkücü hareketin tabanı değil tavanı erimiştir. Yukarıda bir rüzgar estirilmediği için tabanın hareketi yetersiz kalmıştır. Kırıkkale´de belediye başkanlığı, 1 Kasım itibariyle de milletvekilimiz yok. Bu siz Kırıkkalelilerin az çalışmasından değil yukarıdan rüzgar estirilmediği içindir. Soruyorum buradan 1 Kasım´da MHP´nin Genel Başkanı Kırıkkale´ye gelmiş midir? Arkadaşlar hiçbir başarı tesadüf değildir. Gitmediğin yerde sizin değildir? ifadesini kullandı.

 

Yeter Artık Dedi!

Önümüzdeki günlerde yapılacak kurultay konusunda da açıklamalarda bulunan Genel Başkan Adayı Oğan ?Allah nasip ederse Tüzük Kurultayımızı yapacağız. Muhtemelen 1 ay sonra da Genel Başkan seçimi için kurultay yapacağız. Bir birinden kıymetli adaylarımız var. Çok sayıda adayla kurultaya gireceğiz ve tek Genel Başkanla kurultayı tamamlayacağız. Ben genel başkan olduğumda Kırıkkale´deki arkadaşlarımla da kol kola yürümeye devam edeceğiz. Hiç kimse MHP´de bir kırılma beklemesin. Biz bütün kırılmış arkadaşlarımızı toplayacağız ve gönüllerini alacağız. Herkes ülkücü bilinçle hareket etmeli. Yeter artık bizleri şuraya buraya yamadığınız. Bizim bir tek ülkücü kimliğimiz var. Biz koltuk değil bu hareketi iktidar yapma derdindeyiz? sözlerine yer verdi. 

 

Üvey Evlat Muamelesi Yaptı

İktidara da eleştirilerde bulunan Oğan ?Ülkenin bu harekete, bu hareketin de iktidar olmaya ihtiyacı var. Şöyle bakıyoruz Kırıkkale´de işsizlik ve göçte ilk sıralarda. Ak Parti ne istediyse Kırıkkale verdi. Belediyeyi istedi verdi, 3 milletvekilini istedi verdi. Peki Kırıkkale´nin makus talihi neden değişmiyor? Ak Parti Kırıkkale´ye neden üvey evlat muamelesi yaptı. Nedeni Kırıkkale´nin tabanının ülkücü milliyetçi olduğunu biliyor çünkü. Balgat´da oturup Kırıkkale´de kimin milletvekili olacağına karar verenler Kırıkkale´yi Ak Parti´ye mecbur bırakmıştır. Kırıkkale´nin sorunlarının çözülmesi, istediğini alabilmesi için milliyetçi bir iktidara ihtiyacı vardır? dedi. Oğan, Kırıkkale´de büyük ilgi gördü. Renkli görüntülerin yaşandığı toplantıda Sinan Oğan, MHP´yi düzene kesinlikle teslim etmeyeceklerini söyledi. 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu