Anahtar Kelimeler: Haberler üzerine açıklama

Haberler üzerine açıklama

Haberler üzerine açıklama

Yüzde 70 tamamlanmış!

Sonunda bi ses geldi…!

Kırıkkale Belediyesi tarafından kış aylarında yapımına başlanan ve hemen herkesin tepkisini çeken Etiler Kavşağı ile ilgili olarak tepkiler üzerine nihayet bir açıklama geldi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından kış aylarında yapımına başlanan ve hemen herkesin tepkisini çeken Etiler Kavşağı ile ilgili olarak tepkiler üzerine nihayet bir açıklama geldi. Artık siyasi partilerin de gündeminde olan ve sık sık kış aylarında yapımına başlanması nedeniyle tepki çektiği dile getirilen kavşakla ilgili bilgi verildi ve çalışmaların en kısa sürede sonlandırılacağı bildirildi. Çalışmanın da yüzde 70 oranında tamamlandığına dikkat çekildi.

MALİYETİ NE KADAR?

Yapımına başlandığı günden bu yana hem çalışma dönemi ve hem de gerçekten bölgede ihtiyaç olup olmadığı ile ilgili tartışmalar sürüyor. Tepkilerin artması üzerine Belediye Basın Birimi tarafından kavşağın son durumu ile ilgili görseller paylaşıldı ve çalışmanın ne durumda olduğuna dair bilgi geçildi. Ancak bu çalışmanın ne kadar verimli olacağı ve kaç paraya mal olacağı konusunda bilgi verilmediği görüldü. Öte yandan tepkilerin aşırı artması üzerine zaruri açıklama yapılması da sosyal medyada ayrıca tepki çekti.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı