Anahtar Kelimeler: Hacılar bayramlaşma töreni

Hacılar´da bayramlaşma töreni

Hacılar´da bayramlaşma töreni

Hacılar´da bayramlaşma töreni

Kurban Bayramının ikinci gününde Hacılar Kasabasında da bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Belediyede kasaba halkı ile buluşan Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, herkesin bayramını tebrik etti.

HİZMET AÇIKLAMASI

Kurban Bayramının ikinci gününde Hacılar Kasabasında da bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Belediyeye gelen yüzlerce vatandaş, birbirleriyle de bayramlaşma imkanı buldu. Kasaba genelinde yapılan hizmetlerini anlatan ve vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Koyuncu, imkanlar dahilinde en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Koyuncu, vatandaşlarla bayramlaşarak, çocuklarla yakından ilgilendi. Dünya genelinde Müslümanların yaşadığı sıkıntıların sona ermesi dileklerinde bulunan Koyuncu, ?Bir bayram görmeyi daha nasip eden rabbime şükürler olsun. Tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür 4.08.2019 Hacılar´da bayramlaşma www.ilgazetesi.com.tr/hacilarda-bayramlasma-276065h.htm 2/2 eden ve bayramlarını kutlayan Koyuncu,  ?Allah birlik ve beraberlik içerisinde bayramımızı geçirmeyi nasip etsin inşallah? dedi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false