Anahtar Kelimeler: Hacılar hummalı çalışmalar

Hacılar´da hummalı çalışmalar

Hacılar´da hummalı çalışmalar

Hacılar´da hummalı çalışmalar

Hacılar modern olacak

Kırıkkale´nin Hacılar Beldesi´nde şu günlerde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık çalışmalar konusunda bilgi verdi.

HACILAR´A HAYIRLI OLSUN

Beldede alt yapı ve su çalışması devam ediyor. Belediye´ye yeni araçlar alındı ve çöpler için de yeni malzemeler beldeye getirildi. Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık çalışmalar konusunda bilgi verdi. Bağrıaçık, ?Biz Hacılar için her şeyin en güzelini layık görüyoruz. Çünkü çok kıymetli Hacılar halkı. Her şeyin en güzeline layık. Alt yapı ve yol çalışmamız ile yeni çöp toplama aracı ve çöp konteynerleri kasabamıza hayırlı olsun? dedi.

BELDEDE SU SEVİNCİ

Belde için su çalışmaları da yürütülüyor. Bu konuda da bilgi veren Bağrıaçık, ?Beldemizde su sorunu yıllardır çözülmeyen bir sorundu. Uzun zaman uğraş verdik. Gerekli yerlere sondaj çalışması yapıldı ancak birkaç yerden olumsuz sonuç alındı. Olumsuz sonuçlara rağmen beldenin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Son yapılansondaj çalışması ile gerekli su bulundu. Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz? ifadelerini kulandılar.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli