Anahtar Kelimeler: Hacılar' güzel anlaşma

Hacılar'da güzel anlaşma

Hacılar

Toplu iş sözleşmesi, Hizmet İş Sendikası ile Hacılar Belediye Başkanlığı çalışanları ve Hacılar Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında devam eden sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak iki yıllık imzalandı.

 

ANLAŞMA İMZALANDI

Toplu iş sözleşmesi, Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Şube Denetleme Kurulu Başkanı Kubilay Demir ve Hacılar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ayhan Karabulut ve Hacılar Belediyesi Personel Limited Şirketi Müdürü Yasin Özer, katıldığı bir törenle imzalandı. Hacılar Belediye Başkanlığı Çalışanlarına 235,00.- TL Taban Ücreti yansıtılarak 2 Yıllık %22 Artı Tüfe de açılanacak zam oranında fark yansıtılacaktır. Bu bağlamda sosyal haklarla birlikte %32 zam yapılmıştır. Hacılar Belediyesi Personel Limited şirketi Çalışan üyelerine 2 yıllık %25. artı İkramiyelerine ise 82 günlük yevmiye tutarında zam yapıldı. Sosyal haklarında %50 oranında zam yansıtılacak.

BİLGİ VERİLDİ

Toplu iş sözleşmesi süreçlerinde emeği olan herkese teşekkür eden Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, “HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak emeğe ve emekçiye her zaman her koşulda destek olmaya devam edeceğiz. Bizlere ve çalışanlarına babacan tavırla yaklaşan Hacılar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Koyuncu’ya şükranlarımı sunuyorum. Sözleşmemiz üyelerimize bereketli ve hayırlı olsun” dedi. Törende konuşan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, toplu sözleşmenin imzalanmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Bizler her şeyden önce bir aileyiz. Hepimiz Hacılar halkına hizmet için buradayız. Covid-19 salgınının sebep olduğu kısıtlamalar ve tedbirler altında geçen son bir yıl içerisinde bütün zorluklar ve imkânsızlıklara rağmen Belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesinde büyük katkıları olan çalışanlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyorum. İşçilerimizin mutluluğu bizimde mutluluğumuz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli