Hacılar'da birlik ve beraberlik iftarı

Hacılar

Hacılar'da birlik ve beraberlik iftarı

Geleneksel iftar programı

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık tarafından 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeni ile ilçe halkına iftar verildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği iftar yemeğine ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İFTAR PROGRAMI

Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkı için en iyi çalışmalara imza atan Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, ilçe halkı ile iftarda bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği iftar programında birlik ve beraberlik sergilendi. İftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Bağrıaçık, Kasabamızda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bugün bir kez daha gösterdik. Kasabada yaşayan vatandaşlarımız iftarımıza gelerek salonu doldurdu ve bu tablo bizleri ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

BELDEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belde halkının huzuru için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Bağrıaçık, Beldemiz için elimizden geleni yapıyoruz. Su çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etti ve beldemize yetecek gerekli su bulundu.  Devam eden çalışmalarımız ile bu suyu beldemizin kullanımına sunacağız davetimize katılan tüm belde halkına teşekkür ederim” diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli