Anahtar Kelimeler: Hainlere büyük tokat atıldı

?Hainlere büyük tokat atıldı?

?Hainlere büyük tokat atıldı?

?Hainlere büyük tokat atıldı?

Çaykara açıklama yaptı

İl Genel Meclisi üyeleri, Meclis Başkanı Murat Çaykara´nın başkanlığında Ağustos ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 9 maddesinin görüşüldüğü toplantıda 15 Temmuz gecesi hakkında konuşma yapan Başkan Çaykara, ?İnsanlarımız meydanlara dökülerek, vatanımızı felaketten kurtarmıştır? dedi.

15 TEMMUZ AÇIKLAMALARI

Köylerin hizmet alması amacıyla çalışma gerçekleştiren İl Genel Meclisi, 2016 yılı, üçüncü dönem sekizinci toplantısını gerçekleştirdi. 9 maddenin görüşüldüğü toplantıda Başkan Murat Çaykara ve siyasi parti temsilcilerinin 15 Temmuz darbe kalkışması yönündeki açıklamaları dikkat çekti. Meclis üyeleri, meclis toplantısı öncesinde AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile de parti binasında bir araya geldi.

OLUMSUZ ŞEKİLDE SONUÇLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir-komutası dışında hareket ederek, kendi milletine namlu doğrultanların vatan haini olduğunu söyleyen Çaykara, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, milyonlarca insanımıza meydanlara inin çağrısıyla bu teşebbüs olumsuz şekilde sonuçlandırılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olacaktır? dedi.

FELAKETTEN KURTARDIK

Çaykara, ?Büyük Türk Milleti tarihten gelen onurlu duruşunu bir kez daha gösterecek, sokaklarda kenetlenerek ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütü destekli bu darbe girişimine en büyük tokadı atmıştır. Cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüğümüze, milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan darbe girişimini, şiddetle kınıyoruz. Bu haince girişimi önleyen güvenlik güçlerimize, kendisini cesaretle kalkan yapan kahraman vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli