Anahtar Kelimeler: Hakikati görelim

Hakikati görelim

Hakikati görelim

Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü “Cami-Engelli Buluşmaları” kapsamında İl Müftülüğünde engelli buluşması düzenlendi.

 

CAMİDE BULUŞTULAR

Kırıkkale İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü “Cami-Engelli Buluşmaları” kapsamında İl Müftülüğünde engelli buluşması düzenlendi. Kırıkkale İl Müftülüğünde düzenlenen programa İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcıları Ali Ünal ve Kübra Göker, Engelli Koordinatörü Ayşe Er Eliaçık, Engelli Dernek Başkanları ve üyeleri ile Milli sporcularımızın da bulunduğu engelliler ve yakınları katıldı.

TEMEL BİRG ÖREV

Açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar “İnsan ya engelli ya engelli yakını ya engelli adayıdır. Sonuçta herkesin engellilikle bir ilişkisi vardır. Bu olgudan korkmak yerine bu olgu karşısında ne yapılması gerektiğini bilmek gerekir. Bilgilenmek ve bilinçlenmek temel görevimizdir.” dedi. İl Müftüsü Yaşar asıl engelin ayakların hakikata gitmemesi, gözlerin hakikatı görmemesi, kulakların hakikatları duymaması olduğunu ifade ederek konuşmasını tamamladı.

PASTA KESTİLER

Tüm Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Ertuğrul Baloğlu tarafından yapılan teşekkür konuşmasının ardından engelliler için pasta kesildi. Engelli ve yakınları ile birlikte Nur Camii’ne geçildi. Nur Camii’nde İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal tarafından yapılan kısa sohbetin ardından program sona erdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı