Haktankaçmaz uygulamaya katıldı

Haktankaçmaz uygulamaya katıldı

Haktankaçmaz uygulamaya katıldı

Uygulamayı denetledi

43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale merkezde ve ilçelerdeki trafik uygulamaları devam ediyor. Delice ilçesinde Jandarma ekiplerince yapılan trafik uygulamasına katılan Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz, vatandaşlara trafik kurullarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

YERİNDE İNCELEME

Delice İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında trafik uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada araçların ruhsat, muayene ve sigortaları incelendi. Sonbahar ayından dolayı bakımlarının yapılması konusunda da uyarılarda bulunan trafik ekibi eksik evrakı bulunan ve trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine de cezai işlem uyguladı. 

Kurallara uyalmalı

Delice İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, halkın huzur ve güvenliğini sağlaması, asayiş konusunda olduğu gibi trafikte de sıkı tedbirlerin alınmaya devam edeceği belirtildi.  Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçede bulunan Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz, Delice-Çerikli yol ayrımında yapılan trafik uygulamasını yerinde ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz tüm vatandaşların trafik kurallarına uyması gerektiğinin altını çizdi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli