?Halk sağlığı en öncelikli konumuz?

?Halk sağlığı en öncelikli konumuz?

?Halk sağlığı en öncelikli konumuz?

Konu alsında çok önemli

Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri ve ilaçlama ekibine eğitim semineri verildi. Düzenlenen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´da katıldı. Konunun hassas olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Halk sağlığının en öncelikli konu olduğunu vurguladı.

EĞİTİM SEMİNERİ yapıldı

Kırıkkale Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekibine konunun uzmanları tarafından eğitim semineri verildi. ?Kent zararlıları ve mücadele yöntemleri´ konu başlıklı verilen eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır da katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yaptığı konuşmada, ?Vektör ile mücadelenin yanı sıra çevre ve halk sağlığı da son derece önemli bir konu. Tüm çalışanlarımızın sertifikalı uygulayıcı olmaları ve bilgilerini güncel tutmaları için eğitim seminerlerimiz devam edecek? ifadesinde bulundu.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR

Düzenlenen eğitim seminerinde Medikal Uzman Yağız Molla tarafından ilaçlama ekibimize eğitim verildi. Kent zararlıları ile mücadelenin önemli bir konu olduğunun altını çizen Molla, bir yandan ilaçlama yapılırken, bir yandan da halk sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Seminer 3 saatlik eğitimin ardından yapılan sınav ile sonlandırıldı.  



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli