?Halkımızın taleplerini alıyoruz?

?Halkımızın taleplerini alıyoruz?

?Halkımızın taleplerini alıyoruz?

 

Akçay iftarları anlattı

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı mahalle iftarlarının beşincisini Gündoğdu Mahallesinde gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Gündoğdu Mahallesinde devam eden iftar programlarının diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini dile getirdi.

HALKIN İÇİNDEYİZ

Geçtiğimiz haftalarda Sanayi, Selim Özer, Kaletepe, Gürler ve Çalılıöz mahallelerinde mahalle iftarları düzenleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı mahalle iftarlarının beşincisini Gündoğdu mahallesinde gerçekleştirdi. Sanayi mahallesinde başlayan ve Gündoğdu Mahallesinde devam eden iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Mürsel Akçay, mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Akçay vatandaşların taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Akçay vatandaşlara Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamlarını iletirken Ramazan Ayını halkın içerisinde icra etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

MAHALLYE İFTARLARI

Teşkilat olarak her zaman olduğu gibi Ramazan Ayında da halkla iç içe olamaya devam ettiklerini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Ramazan ayında iftar öncesinde il başkanlığında, iftar vaktinde iftar sofralarında, teravih namazlarında camilerde ve teravih sonrası çay sohbetlerinde halkımızla birlikte oluyoruz. Halkımızın talep ve sıkıntılarını dinliyor, çözümleri noktasında çaba harcıyoruz. Milletin partisinin temsilcileri olarak halkımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Ramazan ayında düzenlenen etkinliklerde bunun birer parçası. Mahallelerimizde düzenlenecek olan iftar programlarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.? dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli