Anahtar Kelimeler: Halkla olmayı seviyorum

Halkla olmayı seviyorum

Halkla olmayı seviyorum

Halkla olmayı seviyorum

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimini ziyaret etti.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sizleri yakıdan takip ediyoruz. Çalışmalarınız takdire şayan. Vatandaşın isteklerini yerine getiriyorsunuz. Çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim. Bizim üzerimize bir vazife olursa seve seve yapmaya hazırız. Halkın içinde olmayı ve halkın dertleriyle dertlenmeyi kendine vazife edindiğini söyleyen Türkyılmaz ise, ?Bizler halkımızın sorunlarını çözmek için varız? dedi.

ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK

Göreve geldiği günden itibaren halkın sorunlarının çözümüne yönelik çalışma gerçekleştirdiğini  ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye çalıştığını belirten Türkyılmaz,  ? Aklımızda bazı projeler var önümüzdeki 1,5 yıl  içerisinde Kızılırmak kenarına bir düğün salonu yapmayı düşünüyoruz. İnşallah  güzel çalışmalara imza atarak ilçemizin önemli yatırımlar almasını sağlayacağız? İlçedeki trafik sorununa da değinen Türkyılmaz ? İlçe Trafik Komisyonu kurduk bu  komisyon Yahşihan´ın 20 yıllık trafik röntgenini çekecek ve bu şekilde trafik  sorunlarına çözüm bulma konusunda ilk adımları atmış olacağız? dedi.

HALKA  HİZMET EDİYORUZ

Yahşihan´daki camilerin cuma ve bayram namazlarında yetersiz kaldığını belirten  Türkyılmaz, bir dernek kuracaklarını ve bu dernekten gelen parayla caminin  temelini atacaklarını bunun yanı sıra yeni bir belediye binası ve 5 katlı bir  Sorunların takipçisi olacaklarını ve sorunların kısa sürede çözümü noktasında  çalışma sergilediklerini dile getiren Türkyılmaz, ?Bizler seçilmeden olduğu gibi  seçildikten sonra da halkımızın yanında olacağımıza söz vermiştik. Önce halka  hizmet sloganıyla ilçemizde önemli çalışmalar yapıyoruz. Ciddi anlamda  projelerimiz var. Önümüzdeki bir buçuk yıl içerisinde alt yapı, sellik,  kanalizasyon gibi sorunlarla uğraşacağız. Ondan sonra ilçemizin daha güzel olması için gereken gayreti göstereceğiz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false