Anahtar Kelimeler: bitiyordu?

Hani 2015’te bitiyordu?

Hani 2015’te bitiyordu?

“2015’te tren raylarda olacak” diyordu!

Hayal Mahsulleri Ofisi…!

Yılan hikayesine döndü!

 

“Hayal mi satıyorsunuz siz?

 

Kırıkkale’den de geçecek olan Hızlı Tren ile ilgili çalışmalar bitirilebilmiş değil. AKP Milletvekili Ramazan Can, 2014 yılında yaptığı bir açıklamada, “Hızlı Tren 2015’te raylarda olacak” diyordu.

 

CAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kırıkkale’den de geçecek olan Hızlı Tren ile ilgili çalışmalar bitirilebilmiş değil. AKP Milletvekili Ramazan Can, 2014 yılında yaptığı bir açıklamada, “Hızlı Tren 2015’te raylarda olacak” diyordu. Aradan onca yıl geçti ama hâlâ “şu tarihte bitecek” açıklamaları yapılıyor. Önceki gün Ulaştırma Bakanı Kırıkkale’ye gelerek Hızlı Tren şantiyesini ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu. Tünellerin tamamlandığı, viyadüklerin bitirildiği açıklaması geldi. Önünde sonunda çalışmaların bitirileceği kesin ancak. Hayal Mahsulleri Ofisi gibi açıklamalar yapılmasından vatandaşın bıktığı ve tepki gösterdiği, her seçim öncesinde bu ve benzer açıklamalar ile adeta vatandaşlara “hayal satıldığı” yorumları yapılıyor. 

 

VATANDAŞ NEYE TEPKİLİ?

Bakanın ziyareti ve Hızlı Tren’le ilgili açıklamaların basına ve sosyal medyaya yansımasının ardından bir çok kişi yorumda bulunarak, “Hayal mi satıyorsunuz si?  Her seçim öncesi böyle yapıyorlar. Ya petrol bulunuyor veya işte böyle hayal mahsulü açıklamalar yapılıyor. Ramazan Can yerel basına 2014 yılında açıklama yapmış ve “hızlı tren 2015 yılında raylarda olacak” demişti. Hani? Hızlı Tren önünde sonunda bitirilecek, bugün olmazsa yarın bitecek. Ama her seçim öncesi böyle hayal mahsulü açıklamalarından gına geldi bunların. Ne büyük yüzsüzlük arkadaş. Açıklamalar gerçeğe dönüşmeyince de hiç yüzleri kızarmıyor. Her şeye aynısı gibi devam ediyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi sürdürüyorlar. Etik diye bir şey kalmadı” diyorlar. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu