Hastalara bayram ziyareti yaptılar

Hastalara bayram ziyareti yaptılar

Hastalara bayram ziyareti yaptılar

Bayram morali verdiler

 

İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, bayramların birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını ve hastanelerde bulunan hastaların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

 

TÜM HASTALAR ZİYARET EDİLDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla 81 ilde gerçekleştirilen program kapsamında, sağlık yöneticileri kamu hastanelerinde nöbetçi personel ile hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı. Bu kapsamda bayramın birinci günü Kırıkkale´ye gelen Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Gökkaya ile Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Projeler Daire Başkanı Erkan Tolga Demirel ziyaretlerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş´in de hazır bulunduğu ziyaret programında hastalarla sohbet edilirken, personelinde bayramı kutlandı.

 

TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bayram günlerinde hastanelerde kalan hastaların hatırlanması ve bu kapsamında hastaların talep ve isteklerini bire bir dinlemenin önemli olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, bayramların birlik ve beraberlik içinde geçtiğini söyledi. Hastanelerinde kalan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ve bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden birisi olan Kırıkkale´de çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Bayramda da çalışan ve sağlık alanında önemli çalışmalar yapan sağlık personeline de teşekkür eden Güngüneş, kutsal bir görev yapan sağlık çalışanlarının önemli görev üstlendiğini ve bayramda da çalışarak işine olan bağlılığını kanıtlandığını ifade etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli