Anahtar Kelimeler: Hastane batıyor

Hastane batıyor mu?

Hastane batıyor mu?

Hastane batıyor mu?

?Boyabatlı da

boyuna kadar

battı? diyorlar!

Eskiyi arar hale geldiler!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Genel Sekreterlik uygulaması ile eskiyi arar hale geldi. Bir önceki genel sekreter büyük tepki çekiyordu, yerine gelen ise eskiyi neredeyse aratır oldu?

HASTANE KÖTÜ DURUMDA

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nin başı genel sekreterler ile dertte. Genel sekreterlik uygulaması ne Kırıkkale´ye yaradı ne de örnek gösterilen Yüksek İhtisas Hastanesi´ne. Uygulama Kırıkkale´yi ve YİH´i ileri götürmek yerine geriye götürdüğü gibi şu günlerde hastanın batakta olduğu ileri sürülüyor. Bir önceki bayan genel sekreter uygulamaları ve eksiklikleri ile büyük tepki çekiyordu. Yerine ise Kırıkkale´nin de yakından tanıdığı, ilde uzun süre görev yapmış olan Mustafa Boyabatlı atandı.

BOYABATLI TEPKİSİ

Boyabatlı´nın Kırıkkale´de sağlık sektörü  ve YİH için büyük umut olduğu düşünülüyordu. Ancak Boyabatlı fark yaratamadı. Şu günlerde hastane içinde YİH için batakta olduğu söylenirken, Boyabatlı için de ?Boyuna kadar hem hastaneyi hem de kendisini batırdı? söylentileri dolaşıyor. Hastane binası berbat durumda. Yıkık dökük bir halde. Eksikler tamamlanamadı. Temizlik ise artık en çok tepki alan konu. Hekim açığı çok büyük. Cihazların kalibrasyonu tartışılır halde.

PARMAKLA GÖSTERİLİYORDU

Kırıkkaleliler YİH´e mecburiyetten gittiklerini söylüyorlar. Doktor olmadığı, teşhis ve tedavi konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor. Bir zamanlar Türkiye genelinde örnek gösterilen, haberlere konu olan, başka hastane yöneticileri tarafından ziyaret edilen ve uygulamaları örnek alınan YİH şu günlerde gerçekten parmakla gösterilebilecek en kötü durumda olarak görülüyor. Hastaneden çalışanlar da, hastalar da, hekimler de şikayetçi.

GÖREVDEN ARTIK ALINMALI

Aslında şikayetçi olunan konu hastane olmakla beraber kötü yönetim. Hastanenin yönetilemediği ve yönetilemez duruma geldiği ileri sürülüyor. Bunun da baş sorumlusunun genel sekreterliğe büyük umutlarla getirilen ancak umut olmadığı çok kısa sürede anlaşılan Mustafa Boyabatlı ve ekibi olduğu söyleniyor. Hastanedeki hekimlerin büyük çoğunluğunun başka hastanelere ve özel sektöre kaydığı vurgulanıyor. Hastanenin daha kötü hale gelmemesi için Boyabatlı ve ekibinin bir an önce görevden alınması gerektiğinin altı çiziliyor.



r.o
28.03.2016 09:44:35
genel sekreterlikde tarikat yapılanması var aşığı hastane kısmında siyasi yalakalık var koltuk kaybetmeme korkusu var hastana hastayla ilgilenen yok tamamen günübirlik yaşıyorlar makam için kırk takla atıyorlar vekil babasının ameliyatına kadar giren bir başhekim ...........

KENAN S.
28.03.2016 09:45:08
Bu nasıl bir heberdir anlamadım. Söylentiler üzerine haber yapmak da neyin nesi. Bu mudur sizin habercilik anlayışınız? Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesini tabiri caizse "adam" eden adama çamur atmanızın sebebi ne olabilir.

Personel
30.03.2016 16:05:10
Bu haber doğru olabilir ama tamamen yanlı yapılmış bir haber, hastanenin bu durumundan sadece genel sekreter sorumlu değildir Başhekim de aynı oranda sorumludur Müdür de sorumludur ama siz ne hikmetse sadece genel sekretere yüklemişsiniz sorumluluğu.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu