Anahtar Kelimeler: Hastane açıklama yaptı

Hastane açıklama yaptı

Hastane açıklama yaptı

Yaşam Hastanesi şehirde dolaşan virüs söylentileri, dedikodular ve yalan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı

DEDİKODULARA İNANMAYIN

Kırıkkale’de corona virüsüyle ilgili mücadele devam ederken, il idarecileri bir yandan bununla ilgili çalışma yürütüyor bir yandan da dedikodu ve söylentilerle baş etmeye çalışıyor. Şehirde bir mahallenin virüs nedeniyle karantinaya alındığı söylentileri artarken, Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı ve söylentileri yalanladı. Hastanelerde de virüsle ilgili karantinalar olduğu iddiaları üzerine Valilik açıklama yapmak zorunda kaldı ve sosyal medyadan yayılan bu tür söylentilere dikkat edilmemesi istendi.

YAŞAM’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kırıkkale’de sağlık hizmeti veren Yaşam Hastanesi’de sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı. Hastanede virüslü hasta bulunduğuna dair söylentiler üzerine hastanenin sosyal medya hesabından açıklama yapılarak böyle bir durumun söz konusu olmadığı bildirildi. Ayrıca, hastane düzenli olarak açıklama ve haberler ile steril bir ortamda sağlık hizmetine devam ettiğini, poliklinik, yoğun bakım, ameliyathaneler ve acil servisin de açık olduğunu hasta kabulüne devam edildiğini duyurdu.



  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli