Hastanede kutlu doğum etkinliği

Hastanede kutlu doğum etkinliği

Hastanede kutlu doğum etkinliği

 

Hastalar ziyaret edildi

Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Hastaneyi ziyaret eden İl Müftüsü Şahin Yıldırım hastane yönetimi, çalışanları ve Hastalara gül dağıtımı gerçekleştirdi.

HASTALARA GÜL DAĞITILDI

Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret eden İl Müftüsü Şahin Yıldırım burada tedavi gören hastaları da unutmayarak onlara gül takdiminde bulundu. İl Müftülüğü hafta dolayısıyla  Önce Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akçayı  ziyaret etti. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Hastane Müdür yardımcıları hazır bulundu. Heyet daha sonra servislerde yatan hastaları ziyaret etti. Hastalara, refakatçilerine, muayeneye gelenlere ?Geçmiş Olsun? dilekleri ileten heyet, hastane personeline de başarılarının devamı dileklerinde bulunuldu. Ziyarette Peygamberimizin ve Kutlu Doğum Haftası´ nın simgesi haline gelen ?Gül ?tüm hasta, hasta yakınları ve hastane personeline hediye edilirken, hastalar ve hasta yakınları İl Müftülüğü tarafından gerçekleşen bu güzel ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

HAYATIN HER ALANINDA OLMALIYIZ

İl Müftüsü Yıldırım ?Bugün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yüksek İhtisas hastanesindeki hastalara ziyarete geldik. Hastalarımıza bir nebze moral ve onların mutlu olmaları bizi sevindirir. Kendilerine gül takdiminde bulunduk, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kutlu doğumda onlarında unutulmadığını hatırlatmak istedik. Sosyal hayatın her alanında olmalıyız? ifadesini kullandı. Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akça da  Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle hastanemizi ziyaret eden Sayın Müftümüz Yıldırım´a müftülük çalışanlarına Peygamberimizi anımsatan 200 gülü  hastanemizde yatan hastalarımıza dağıtımından dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirerek ayrı ayrı teşekkür ederek hastalarımıza büyük moral olduğunu söyledi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli