Anahtar Kelimeler: Hatıra fidanı dikti

Hatıra fidanı dikti

Hatıra fidanı dikti

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Kırıkkale Üniversitesinde Şili Büyükelçisi Gülcan Akoğuz ve Uruguay Büyükelçisi Hüseyin Müftüoğlu adına hatıra ağacı dikildi.

DEĞER KATAN İSİMLER

Ağaç dikme etkinliğine Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz ve idari personel katıldı. Elbirliğiyle ağaçların dikilmesinin ardından günün anısına fotoğraf çektirildi. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemizin Avrupa, Asya ve Afrika’da bulunan ülkelerin farklı kurumlarıyla akademik, sosyal ve kültürel alanlarda işbirlikleri yaptığını, geçtiğimiz günlerde yapılan Güney Amerika ziyaretinin de uluslararasılaşma hedefimize kayda değer katkıları olduğunu ifade etti.

ASLAN BİLGİ VERDİ

Rektör, “Üniversitemizin, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilimler Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) Başkanı Mecit Çetinkaya, Mütevelli Heyet Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyetle Arjantin, Şili ve Uruguay’da yaptığı işbirliği görüşmelerine, konferanslara ve protokol imza törenlerine Şili Büyükelçisi Gülcan Akoğuz ve Uruguay Büyükelçisi Hüseyin Müftüoğlu’nun önemli yardımları olmuştur. Ülkemizi, ülkelerine ve kendilerine yakın gören, Üniversitemizle ve ülkemizdeki kurumlarla proje bazlı yakın ilişkiler kurmak isteyen  insanlarla bizleri buluşturdukları, uzun vadede önemli çıktılar elde edeceğimize inandığım işbirliği çalışmalarımıza kıymetli destekleri için  Gülcan Akoğuz ve Hüseyin Müftüoğlu’na teşekkür mahiyetinde bu ağaçları diktik. Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı