Anahtar Kelimeler: Hayalindeki Kırıkkale

?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz?

?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz?

?Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz?

Belediye´den renkli etkinlik

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan Temizlik kampanyası kapsamında düzenlenen "Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz" konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri veridi.

FEYZA´NIN TEMİZ DÜNYASI

"Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz" konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini vermek üzere Kırıkkale Belediyesi Meclis salonunda ödül töreni düzenlendi. Daha temiz bir Kırıkkale kampanyasının ilk aşması olan Geçtiğimiz Nisan ayında sona eren " Çevre Temizliği ve Hijyen" konulu eğitim kapsamında  Belediye tarafından 26 ilkokulda, kişisel Hijyen ve çevre temizliği konulu eğitim semineri verilmişti.  Eğitim seminerlerinde toplam 10 bin öğrenciye eğitim verildi.  Ayrıca eğitim seminerlerinde Belediyemiz personeli tarafından hazırlanan ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı çocuk kitabı ve çöp bırakma saatlerini gösteren sticker  hediye edilmişti.

GÜZEL BİR ÇEVRE

Temizlik kampanyasının ikinci aşamasında ise "Hayalindeki Kırıkkale´yi çiz" konulu resim yarışması düzenlendi. Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı tarafından ödülleri takdim edildi. 5 Haziran Dünya çevre gününde Belediye Meclis salonunda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan  Mehmet Saygılı, bu eğitimin nesillerin daha bilinçli bir şekilde yetişmesi için verildiğini ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmanın devamında, ?Kırıkkale Belediyesi olarak çocuklarımıza daha güzel bir çevre ve temizlik bilincini aşılamak maksadıyla kampanyayı başlattık." dedi. Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı ödül alan öğrencileri tebrik ederek, emeği geçen personeller teşekkür etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu