Anahtar Kelimeler: Hayata değer katıyor

Hayata değer katıyor

Hayata değer katıyor

Hayata değer katıyor

 

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor" ve "Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında Alişen İğde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Meslek Dersleri Öğretmenleri ve okul öğrencileri tarafından çalışmalara başlandı.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kaletepe Mahallesinde bulunan hasta, yaşlı, bakıma ve yardıma muhtaç aileler evlerinde aileler ziyaret edilerek bu ailelere ihtiyaçları doğrultusunda tansiyon, ateş, kan şekeri  ölçümleri  yapıldı.  Aynı zamanda  Ağız ve diş sağlığı, gıda güvenliği, hijyen, doğru beslenme, doğru ilaç kullanımı, konularında  bilgilendirme yapıldı.

BEĞENİ TOPLAMAKTADIR

Kırıkkale Alişen İğde MTAL Okul Müdürü Şevket Yurduseven konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında; "Bu proje ile öğrencilerimiz mahallemizde ailelerle bir araya gelerek önemli bir toplum hizmet çalışması yürütmektedir. Ayrıca bu proje ile 12. Sınıf öğrencilerimizin bir kısmı staj imkanı bulmaktadır. Bu projemiz ile mahallemiz ve okul işbirliği ile öğrencilerimizin sosyal gelişimleri, mesleki becerileri, kuşaklar arası iletişimin desteklenmesi, ailelerin bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Okulumuzun bu çalışmaları aileler tarafından takdir ve beğeni toplamaktadır" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli