Anahtar Kelimeler: Hayır için geleceğimiz için

?Hayır, için geleceğimiz için?

?Hayır, için geleceğimiz için?

?Hayır, için geleceğimiz için?

Önal açıklamada bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal, 16 Nisan´da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Önal, ?Hayır, çalışmalarımızı anlatırken hiçbir sıkıntı ve güçlükle karşılaşmıyoruz.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

16 Nisan´da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal açıklamalarda bulundu. Önal, ?Cumhuriyet Halk Partimiz başta olmak üzere bazı siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalarla Hayır kapsamında başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor? dedi.

SORUNLARI ÇÖZEMEYECEK

Önal, ?Vatandaşlarımızın ilgisinden son derece memnunuz.  Hayır, çalışmalarımızı anlatırken hiçbir sıkıntı ve güçlükle karşılaşmıyoruz. Bu anlamda bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Ülkemizde bunca sıkıntı varken, enflasyon oranı çift haneli rakamlara ulaşmışken, işsizlik sorunu almış başını gitmişken, asgari ücretli çalışanlarımız ay sonunu getiremezken, emeklilerimiz sefalet, yoksulluk içerisindeyken yangından mal kaçırır gibi yapılmaya çalışılan bu anayasa değişiklik paketinin ülkemizin hiçbir sorununu çözmeyeceği gün gibi açıktır? şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIMIZA SORUYORUZ

Önal, ? İktidarın, ülkemizin temel sorunlarını çözmek için yoğunlaşması gerekirken, enerjisini ve kaynaklarını ülkemize hiçbir faydasının olmayacağı sanal bir gündeme harcaması son derece üzücüdür.  Buradan vatandaşlarımıza soruyoruz. Bu referandum ile işsizlik mi azalacak enflasyon mu düşecek. Terör son mu bulacak. Esnafımızın, çitçimizin, memurumuzun sorunları mı azalacak? ifadesine yer verdi. 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu