Anahtar Kelimeler: Hayırlı olsun ziyareti

Hayırlı olsun ziyareti

Hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şahin ve yönetimi göreve yeniden atanan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şahin, “Üniversitemiz rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr.Ersan Aslan hocamıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.  Görüşmelerde Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı, Tıp Fakültesi  Hastanesi’nde üniversite çalışanlarına randevusuz muayene, Diş Hekimliği Fakültesi’nde, üniversite çalışanlarına randevusuz diş muayene ve işlemleri, banka promosyonu  ve daha başka konularda görüşlerimizi ilettik. Görüşmeler olumlu bir ortamda geçti. Sayın hocamıza ilgi alaka ve hoş sohbeti için teşekkür ederiz.”

BAŞARI DİLEDİLER

Şahin, “Daha sonra yönetimle birlikte  rektör yardımcılığı görevine yeniden görevlendirilen insanlığından, idareciliğinden ve akademisyenliğinden emin olduğumuz Prof. Dr. Mehmet Başalan hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni dönemde rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hocamıza üyelerimizin talep ve sorunları içeren dosyamızı takdim ettik . Hocamızın ilgi alaka ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür ederiz. “



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli