Anahtar Kelimeler: Hayvanları beslediler

Hayvanları beslediler

Hayvanları beslediler

SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarını elleriyle besledi.

 

 

SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar tarafından beslenemediği için aç kalan sokak hayvanları Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu tarafından unutulmadı. Baloğlu ve Türkyılmaz park ve bahçelerde bulunan kedi ve köpeklere su ve mama vererek onları besledi. Aynı zamanda Yahşihan Belediyesine ait hayvan barınağını ziyaret ederek hayvanlar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

BALOĞLU BİLGİ VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz ile beraber hayvan barınağındaki ve sokaktaki kedi ve köpeklerimizi besledik. Sokağa çıkma yasağında mağdur olmalarının önüne geçmeye çalıştık. Yahşihan Belediyesi zaten hayvanlar konusunda yaptıkları hizmetlerle her zaman bizleri mutlu ediyor. Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’a ve ekibini gerçekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRKYILMAZ ‘DAN AÇIKLAMA

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise, “Kırıkkale İl Başkanımız Erdal Baloğlu ile birlikte sokağa çıkma yasağında hayvan barınağımızdaki ve sokakta yaşayan can dostlarımızı ziyaret etmek istedik. Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin gözü arkada kalmasın. Belediyemiz hayvanlarımızın yanında ve bakımları için her türlü desteği vermeye devam ediyor. Bizlerde elimizden geldiğince can dostlarımızı her fırsatta besliyoruz. Sokak hayvanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli