Anahtar Kelimeler: Hedef birincilik

Hedef birincilik

Hedef birincilik

Altınışık teşekkür etti

Kırıkkale’nin hedefi ilk sıra

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, üye kaydında Kırıkkale’nin dördüncü olduğunu duyurdu, teşkilat ve Kırıkkale’ye teşekkür etti, hedeflerinin de birincilik olduğunu açıkladı.

HEDEF BİRİNCİLİK

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, partisinin üye kayıt çalışmasında Türkiye genelinde dördüncü olması ile ilgili açıklamada bulundu ve gelinen nokta için teşkilatına teşekkür ederek, hedeflerinin birincilik olduğunu belirtti. Partinin üye kayıt çalışmaları sonuç verdi ve Türkiye genelinde İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı dördüncü sırada yer aldı. Başkan Altınışık, bunun iyi bir nokta olduğuna dikkat çekti ve birincilik için çalışacaklarını söyledi.

ALTINIŞIK’TAN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Altınışık, “Bu süreçte yanımızda olan kıymetli Teşkilat Yönetimimize, Kadın Politikaları Başkanlığımıza, Gençlik kollarımıza, ve birbirinden değerli emeği geçen tüm Parti Üyelerimize canı gönülden tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler KIRIKKALE!” dedi. Kırıkkalelilere teşekkür eden Altınışık, birincilik için çalıştıklarına dikkat çekti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı