Anahtar Kelimeler: Hekim adayları mezun oldu

Hekim adayları mezun oldu

Hekim adayları mezun oldu

Hekim adayları mezun oldu

14. dönem mezunları için tören

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 akademik dönemi mezunlarını verdi. 14. Dönem mezuniyet töreninde konuşan Vali Haktankaçmaz ? En güzel hizmet insana hizmet etmektir. Çok uzun bir süredir verdiğiniz emeklerinizin karşılığını bugün alacak ve ülkemizin dört bir yanına dağılıp görev yapacaksınız? diye konuştu.

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 14. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi. Mavi Salonda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan törende konuşan Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz, mezuniyetlerini kutladığı genç doktorlara okuması da, icrası da zor bir mesleğin temsilcileri olduklarını hatırlattı. Vali Haktankaçmaz, ?En güzel hizmet insana hizmet etmektir. Çok uzun bir süredir verdiğiniz emeklerinizin karşılığını bugün alacak ve ülkemizin dört bir yanına dağılıp görev yapacaksınız. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum? ifadesini kullandı.

KENDİNE GÜVENEN HEKİMLER

?Öğrencilerimiz, Çekingen ama meraklı gençler olarak geldikleri fakültemizden zorlu bir eğitimin sonunda kendilerine güvenen birer hekim olarak mezun oluyorlar´ diyerek konuşmasına başlayan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler, ?Öğrencilerimiz yaşamlarında önemli bir aşamayı başarılı bir şekilde tamamladı. Her birini tüm kalbimizle kutluyoruz? ifadelerine yer verdi. Mezuniyet töreninde ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Ömer Demir, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ekrem Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Osman Güler, öğretim üyeleri ile mezunların aileleri de hazır bulundu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı