Hekimlik özverili ve ayrıcalıklı meslektir”

 Hekimlik özverili ve  ayrıcalıklı  meslektir”

Hekimlik özverili ve ayrıcalıklı meslektir”

 

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulunarak, başta Hekimler olmak üzere sağlık sektöründe özverili bir şekilde hizmet vermekte olan tüm sağlık personelinin bu özel gününü kutladı.

14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetimi, Hekimler nezdinde sağlık sektöründe çalışan tüm personelin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Bu özel gün dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulunan hastane yönetimi, Hekimlik mesleğinin önemini anlattı, Hekimler başta olmak üzere sağlık sektöründe hizmet vermekte olanların çalışma koşullarının iyileştirilmesini önerdi ve son zamanlarda artan şiddet olaylarının da sona erdirilmesi için gerekli koşulların oluşturulmasını istedi. Hastane yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla şunları söyledi:

HEKİMLİR ZOR BİR MESLEKTİR

Hekimlik öğrenimi zor, eğitimi pahalı ve ömür boyu hızla değişen şartlara ve bilgilere ayak uydurmayı gerektiren bir meslektir. Öyle bir fedakârlıktır ki bu, öğrenimin en uzununu ve ömür boyu zorlu bir yaşam şeklini gerektirir. Yurdumuzda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılı çalışmalarıyla Tıp alanında adından söz ettiren bilim adamlarımız ve Doktorlarımız milletimizin övünç kaynağı olmuştur. İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Başta Hekimlerimiz olmak üzere, sağlık sektöründe yer alan tüm sağlık çalışanlarının içinde bulundukları ortam, çalışma koşulları, stres ve yaşadıkları, son zamanlarda artan şiddet ve darp olayları artık son bulmalıdır. Bütün bunların gereği bir an önce yapılmalıdır.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUZ

Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk Hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış, artarak Türkiye'nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. İnsana, hayatın her safhasında sağlıkla ilgili hizmet veren, onun sağlıklı ve mutlu olması için çaba sarf eden bir meslekte olmak hayatta en hayırlı işlerden biridir. Bizler de KIRIKKALE ÖZEL YAŞAM HASTANESİ olarak yeni hizmet binamız, yeni donanımlarımız, yeni koşullarımız ve yepyeni bir anlayışla sizlere çok yakında Doktoruyla, Hemşiresiyle, Sağlık Personeliyle en güzel, en iyi ve en kaliteli, ayrıcalıklı, referans gösterilecek sağlık hizmeti verebilmek ve sizlere en hayırlı hizmeti sunabilmek için hazırlıklarımızı büyük bir gayret ile sürdürüyoruz. Tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış ve büyük sorumluluklar üstlenerek çalışmalarını yurdun dört bir yanında fedakârca sürdüren Doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz.”



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli