Hemşireler Günü´ne özel kutlama

Hemşireler Günü´ne özel kutlama

Hemşireler Günü´ne özel kutlama

Hemşirelere çiçek verildi

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, sağlık hizmetinin yanı sıra bünyesindeki sosyal faaliyet ve etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Kurumsal yapısı ile dikkat çeken hastanede Hemşireler Günü´ne özel bir program gerçekleştirildi.

TEK TEK KUTLADILAR

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Hemşireler Günü´nü kendi bünyesinde gerçekleştirdiği bir etkinlikle kutladı. Hastane yönetimi tarafından kurumda görev yapan hemşir ve hemşireler tek tek çalıştıkları servislerde ziyaret edilerek çiçek verildi. Hastane Başhekimi Dr. Bayram Işık, Hastane Müdürü Özlem Öztürk Çelebi, Kalite Direktörü Gülay Düzgün, başta Başhemşire Hatice Bayraktar olmak üzere tüm hemşirelerin bu özel gününü kutladı ve kendilerine çiçek verdi.

?TEBRİK EDİYORUZ?

Tüm servisleri tek tek dolaşan, hastanede görev yapan Hemşire ve Hemşirlerin gününü kutlayan Başhekim Dr. Bayram Işık, ?Hiç şüphesiz dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan hemşirelik, temelinde insan sevgisi barındıran, sağlık sektörünün vazgeçilmez bir unsurudur. Büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getiren hemşirelerimizin, insan sağlığı için verdikleri bu onurlu hizmet, övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Onları bu anlamlı gün dolayısıyla naçizane bir şekilde onurlandırmak istedik. Gerek kurumumuzda görev yapan ve gerekse tüm sağlık sektöründe çalışan onurlu sağlık hizmetkarları hemşirelerimizi bu özel günleri dolayısıyla tebrik ediyoruz, kutluyoruz? dedi.

BAYRAKTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerine gösterilen bu özel ilgiden dolayı memnuniyetlerini hemşir ve hemşireler adına dile getiren Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi Başhemşiresi Hatice Bayraktar, ?Görev yaptığımız kurumumuzun biz hemşir ve hemşireler için gösterdiği bu nazik tavır bizleri onurlandırdı. Sağlık sektörünün vazgeçilmez fedakar görevlileri olan hemşir ve hemşirelerimiz adına hastane yönetimimize teşekkür ediyoruz? dedi. Hastanede görev yapan hemşir ve hemşireler de hastane yönetimine bu anlamlı tebrik için teşekkürlerini ilettiler. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı