Anahtar Kelimeler: Hepsi tekrar gündeme gelecek

Hepsi tekrar gündeme gelecek!

Hepsi tekrar gündeme gelecek!

Hepsi tekrar gündeme gelecek!

Tamamı aday oluyor!

Gelecek yıl veya bir sonraki yıl yapılması planlanan yerel ve genel seçim için planlama yürütülürken, eski ve yeni bir çok ismin, AK Parti, MHP, CHP ve özellikle İyi Parti ile temas haline geçtiği gözleniyor.

SİYASİ HAREKETLİLİK

Meral Akşener´in genel başkanlığında kurulan İyi Parti siyaseti hareketlendirecek gibi görünüyor. Türkiye genelinde teşkilatlanmasını sürdüren İyi Parti özellikle AK Parti ve MHP çevrelerini hareketlendirecek gibi. Kırıkkale´den örnek verilecek olursa eski ve yeni bir çok ismin İyi Parti ile temas haline geçtiği, bu arada MHP´den ayrılan veya ayrılacak olanların yerini doldurmak için başka bazı isimlerin MHP saflarına katılmaya hazırlandığı, bu iki partide yaşanan gelişmelere bakarak AK Parti´nin de tüm teşkilatlarını Kırıkkale´de olduğu gibi yenileme çabasına girdiği gözleniyor.

DİKKAT ÇEKİCİ DURUM

Bu üç partideki gelişmeler siyaset dünyasını iyiden iyiye hareketlendirecek gibi. Kırıkkale´de bir çok tanınmış ismin üç parti ile temas kurmaya çabaladığı, yeni isimlerin de siyasete adım atma gayretinde olduğu belirtiliyor. Kırıkkale´de bu gelişmelerin yerel seçim ve genel seçimi hareketlendirmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Seçime daha çok erken olmasına rağmen hareketlenmenin başlamış olması da dikkat çekici bulunuyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu