Anahtar Kelimeler: Hepsi Bir Arada!

Hepsi Bir Arada!

Hepsi Bir Arada!

Hepsi Bir Arada!

Keskin Ziraat Odası tarafından zirai alet ve ekipmanlarının bulunduğu yeni Ziraat Odası binasının açılışına milletvekili adayları büyük ilgi gösterdi. Açılışta köylülere büyük fayda sağlayacak zirai ürünlerin de sergisi yapıldı.

Büyük fayda sağlayacak

Keskin renkli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Keskin Ziraat Odasının yeni yeri ve zirai aletlerin bulundu sergi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa tüm siyasi partilerde milletvekili adayı olan isimler katıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk,  MHP Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, CHP Milletvekili Adayı Murat Çakırca, Keskin Kaymakamı İlker Özcan, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş ilçe Ziraat Oda Başkanı Dursun Baran ve diğer ilgililer katıldı.

Birlikte kestiler

Keskin Cumhuriyet Meydanında yapılan törende yapılan konuşmalardan sonra açılış kurdelesi  tüm adaylar ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran açılışlarına katılan tüm adaylara teşekkür etti. Baran çiftçilerin ve üreticilerin verimli ürün yetiştirebilmeleri için her köyün isteğine ve ihtiyacına göre zirai alet ve ekipmanları temin etmeye çalışacaklarını belirtti. Açılışta bir araya gelen adaylar, uzun süre sohbet ettiler. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu