Anahtar Kelimeler: zaman beraberiz

?Her zaman beraberiz?

?Her zaman beraberiz?

?Her zaman beraberiz?

Partililere ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay; Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Aksoy ile birlikte geçmiş dönemlerde il yönetimlerinde bulanan partilileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan Akçay, ?Bizde eski yeni ayrımı yok, her zaman beraberiz.?dedi.

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay geçmiş dönemlerde il yönetimlerinde bulanan partilileri ziyaret etti. Ziyaretlerin her zaman devam edeceğini belirten Akçay, ?Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Biz ülkemiz için bir olduğumuzu göstermeliyiz. Ülkemiz için elimizden geleni yapmaya hazırız. Önemli olan ülkemizin huzuru birliğidir. Bu çerçevede ise eski il yönetimlerinde bulunan dava arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz? ifadelerini kulandı.

BAŞKA ÜLKEMİZ YOK

AK Parti´de eski yeni ayrımı olmadığını belirten Akçay, ?Sizler her zaman partimizin yanında oldunuz. Partimizde eski, yeni ayrımı olmadığını biliyorsunuz. Bizlerde sadece görev değişimi oluyor. Sizlere kapımız her zaman açık. Ülkemizin zor günlerinde birlik ve beraberlik içinde birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz. Bizim başka gidecek ülkemiz yok? diye konuştu.

BİZİ MUTLU ETTİ

Ziyaretlerde eski yöneticiler ise, ?Her zaman partimizin yanındayız. Bizler ülkemiz için partimizi için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ülkemizin şu zor günlerinde birlik olmak zorundayız. Sizlerin bizleri unutmaması mutlu etti. Bizler her zaman ülkemizin ve sizlerin yanındayız? şeklinde konuştular.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı